Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Fønix Nedfall
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Teknikerkroen
Ønsket ant. delt:
20+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
3.9.2009
Dato/tid for slutt:
4.9.2009
Varighet:
1 kveld
Påmeldingsfrist:
20.08.2009
Betalingsfrist:
20.08.2009
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Elling Polden
E-post:
elling.polden@gmail.com
Hjemmeside:
http://fonixnedfall.blogspot.com/
Org./For./Gruppe:
Prosjekt Fønix
Kommentar:

Sjå for deg et 40-tall som aldri tok slutt.
En fremtid som ble slik den så ut i 40-tallets ukeblader og populærlitteratur; Atomdrevne biler i gatene, fedre med ullvest og snadde som leser avisen mens husholdningsroboten hjelper mor på kjøkkenet.
En gullalder som bare fortsatte og fortsatte.
Helt til verdens ende...

Året er 2077. Det norske sosialdemokratiet fremdeles i sine vellmaktsdager. Arbeiderpariet har hatt maket siden 1945. I det hele har svært lite forandret seg i samfunnet siden 1949, til tross for et 2000-tall fylt av krig.
Det har allerede vert atomkrig en gang, i 2040, da flere av Europas, og alle Midtøstens, storbyer gikk opp i flammer.
Det var harde tider, men man sto sammen, og bygde landet på ny.
Man bekjempet nedfall, kaos, og strømmer av illegale flyktninger, og ble kronet med seier, en seier som ble enda søtere av at det gikk til hundene med alle andre.
Tyskland, Frankrike og Storbritania løste seg opp i sine enkelte bestanddeler, og små og store kriger blaffet over kontinentet. Skandinavia, derimot, adskilt fra kaoset av kattegatt og hundrevis av kilometer med piggtråd langs østgrensen, og ikke mål for noen av de muhamedanske bombene, blomstret. Industrien vokste, og de lykkelige tidene vendte tilbake.
Nå truer faren for krig igjen, denne gangen på den andre delen av kloden. USA og Kina er i krig, og det kun et tidsspørsmål før den første interkontinentale raketten avfyres?

Men den Norske staten er forberedt. Inspirert av prosjektene til det amerikanske Vault Tech, og ved hjelp av teknologi «lånt» fra Vault Tech sine private velv i de norske storbyene, har man satt i gang Prosjekt Fønix. Prosjektet som skal sikre sosialdemokratiet sin overlevelse hinsides ragnarok, og la arbeiderpartistaten reise seg fra asken.
-----

Laiven foregår i StatsVelv No3, ca 100 år etter krigen, der den nye overoppsynsmannen har kalt inn til møte for å diskutere om det er på tide å ta steget ut av velvet og begynne å Bygge Landet på nytt.
Ver med på å bestemme SV3s videre skjebne. Meld deg på i dag!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen