Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Fønix I: Grim Fandango i Café Fønix
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Nordnes bydelshus, Bergen
Ønsket ant. delt:
25-70
Faktisk ant. delt:
ca 45
Dato/tid for start:
23.9.2006
Dato/tid for slutt:
23.9.2006
Varighet:
kl 18.00 - 02.00
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Ingebjørg Berg Holm, Torstein Utne
E-post:
prosjekt.foenix@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.foenix.laivbergen.org
Org./For./Gruppe:
Phoenix Foundation
Kommentar:

Første laiv i Fønix-serien. Spillerne samles på Café Fønix, den hippeste klubben i dødsriket. Her henger de kuleste i dødsriket for å sjekke ut det nyeste av de nye døde mens man lytter til det hippeste innen jazz. Får man anledning til å lire av seg sløye dikt i løpet av kvelden, er suksessen sikret.

Laiven vil være inspirert av 1940-tall og 1950-talls stil. Gode inspirasjonskilder er filmen "The Corpse Bride" og dataspillet "Grim Fandango".

Rollene vil være enkle, og kostymekravene er nøkterne. Man kan i utgangspunktet spille roller som har ankommet dødsriket på et hvilket som helst tidspunkt fra tidenes morgen og frem til i dag, men vi forbeholder oss retten til å avvise rollekonsepter. Har du for eksempel et 1700-talls kostyme du ønsker å få brukt, er det ingenting i veien for at rollen din døde en gang på 1700-tallet og har brukt disse klærne siden.

Prosjekt Fønix er et prosjekt for en serie minilaiver i Bergen, som alle spinner seg rundt et forsamlingssted kalt Fønix. Fønix er et forsamlingslokale, og kan eksistere hvor som helst og når som helst.

Websiden vår, med påmeldingsskjema og mer informasjon, kommer opp om få dager

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen