Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Memoria
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Svelvik, nordre Vestfold
Ønsket ant. delt:
100
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
7.6.2002
Dato/tid for slutt:
9.6.2002
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
15.04.2002
Betalingsfrist:
15.05.2002
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Jonas Kroon, Jack Nygård
E-post:
council5@hotmail.com
Hjemmeside:
http://www.kroonweb.com/laiv/
Org./For./Gruppe:
Council of Five
Kommentar:

Krigen er over. Slaget er tapt.

Orkene ser med avmakt sitt land okkuperes. Alliansen har endelig vunnet sin illeluktende seier og tusener på tusener med svartfolk tvinges til fangenskap, bespottelse og slavearbeid.

De ble alt flere på slutten. Da alle trodde de hadde spilt sitt siste kort, begynte den alviske gerilja å agere bak fiendens linje. Orkene fant seg fanget i en felle, en grundig planlagt felle på akkurat feil tidspunkt i den raske krigen.

Det menneskelige infanteriet hadde fulgt opp, satan vet hvor de hentet krefter fra. De sørget for et rasende orkisk tap og befestet sine stillinger i hovedstaden Khadûr-Khaen og i områdene rundt den.

Høylandet så vel som skogene under fjellet kryr av mennesker og alver. Hele fronten har formet en okkupasjonsstyrke på 30 dager, og de holder et jerngrep rundt de overlevende i orkiske bosetninger.

Mennesker er annerledes. De går ikke frem som orker, presser hver dråpe blod ut av den sjel som blir funnet i live da slaget er over. De tilfangetar, førhører, fengsler og setter sine fanger i arbeid.

"La de svina gjøre nytte for seg", var Sílvarins ord. "Sett dem til å gjøre hundejobben". Fra Sjamanens tidligere høysete i Khadûl-Khaen koordinerer han nå Alliansens spredte styrker, den alviske hærføreren.

Blant de mange okkupasjonsgruppene ute i landet råder en kollektiv atmosfære av matt stolthet, seiersrus og forventning innfor fremtiden. Få netter har passert siden de siste slagene sto, og Alliansen bærer preg av å samle seg, få orden på manntall, fanger, geografiske posisjoner. Man innventer innstrukser.

Det er et rotete Memoria vi møter, dette skogkledte lille område titalls kilometer vest for Alliansens nyetablerte sete. Her hersker, som i alle svartfolkbebodde områder nå, okkupasjonsstyrkenes vilje og makt. Orkene lider i håpløst undertall, og motstandsbevegelsen innser at de aldri sliter seg løs fra dette uten hjelp fra mirakler.

Men saker og ting foregår i kulissene. Noen hvisker i ly av mørket. Noen tenner sin pipe. I Memorias dypeste skygger smies med den største forsiktighet planer for orkenes fremtid.

Og langsomt, langsomt tennes et lite håp...

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen