Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Syntax
Arr. type:
Laiv
Status
Ukjent
Alias:
"One-liner":
Overlevende forsøker å beskytte seg mot zombier.
Fylke:
Innlandet
Sted:
Elverum
Ønsket ant. delt:
20-25
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
24.8.2012
Dato/tid for slutt:
26.8.2012
Varighet:
Påmeldingsfrist:
23.08.2012
Betalingsfrist:
25.08.2012
Aldersgrense:
12
Arrangører:
Gorm Norheim
E-post:
Hjemmeside:
http://www.juvente-elverum-laiv.webs.com
Org./For./Gruppe:
Juvente Elverum
Kommentar:

I 2013 skapte nanoteknikere i USA to banebrytende prototyper på nanoroboter. Den første, ARUSA (Artificial Reproductory Unit Specimen Alpha) var laget for å simulere virusaktivitet, ved at den kunne gå inn i en levende organisme og få organismen til å produsere stoffet keratin, som de mikroskopiske robotene så bruker til å lage flere identiske roboter. Planen var å bruke teknologien i fremtidige medisinske roboter, som skulle være i stand til å reparere seg selv og skape erstatninger helt uten hjelp utenfra. Den andre prototypen var SYNTAX. SYNTAX var en lærende robot, og verdens første selvforbedrende system. Den var laget for å kunne hjelpe hjerneskadde personer, ved å plassere seg i hjernen og fungere som nye nerveceller der de gamle var ødelagt. For å klare denne oppgaven, var SYNTAX nødt til å forandre seg konstant, hele tiden tilpasse seg akkurat den hjernen den skulle reparere. Men SYNTAX lærte for fort.

Spredningen til ARUSA viste seg å være umulig å holde tilbake, og man ble etter hvert nødt til å forsegle hele seksjoner av bygningen der eksperimentene hadde blitt utført. Dessverre kom noen eksemplarer seg ut, gjennom personer som hadde jobbet med dem. Det tok ikke lang tid før SYNTAX kom i kontakt med ARUSA. Den selvforbedrende roboten antok ARUSA for å være en av sin egen type, men oppdaget at den hadde egenskaper den selv ikke hadde. Derfor begynte SYNTAX å forbedre seg selv. Den kopierte reproduksjonssystemet til den andre roboten, uten at noen merket hva som hadde skjedd før det var for sent.

SYNTAX i seg selv var ingen reell fare. Ikke før den lærte de grunnleggende begrepene om overlevelse, reproduksjon og utvikling. Det var da alt gikk galt. En ny generasjon SYNTAX, i stand til å reprodusere seg selv, og besatt med å overleve gjennom å utnytte mennesker til å skape nye roboter, var født. Det den begynte med var å overstyre hele nervesystemet. SYNTAX tok kontroll over hver minste prosess i kroppen, og ledet fokus bort fra de mindre viktige funksjonene, men ledet mer over til produksjon av keratin. For å spre seg videre krever SYNTAX en ny kropp så snart den kroppen den er i er blitt oppbrukt. Derfor styrer den kroppene til å angripe ikke-infiserte mennesker, og via blodet overføre SYNTAX-roboter. De minner skremmende om zombier, slik de alltid har blitt fremstilt i media, og folk kaller dem derfor bare zombier.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen