Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Et høsteventyr
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Langeskogen
Ønsket ant. delt:
60
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.11.2006
Dato/tid for slutt:
17.11.2006
Varighet:
5 timer
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
12 år
Arrangører:
Anders Riple, Sindre Titlestad Westgård, Anita Myhre Andersen
E-post:
anita.myhre@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.tidsreiser.no
Org./For./Gruppe:
Et høsteventyr, Tidsreiser
Kommentar:

55 barn og voksne fra Steinerskolen får spille alver og troll noen timer i Langeskogen. Laiven er støttet av Frifond og skal utvikles videre og tilbys flere barn og skoleklasser.

«En gang for 1000 år siden levde troll og alver som venner i denne skogen. De møttes hver høst for å bekrefte harmonien i forholdet. De laget en stor fest hvor det ble sunget fine sanger. Musikken skapte en kraft som beskyttet skogen og gjorde at alt i den trivdes.

En høst kom det en mann til høstfesten som kalte seg Loke. Han gikk iblant trollene og alvene og skapte splid. Han satte ut rykter som gjorde at alle ble uvenner og at sangene ikke ble sunget. Etter denne høsten kom en lang og hard vinter.

I løpet av vinteren reiste alvene dypt inn i skogen for å finne mat, mens trollene gravde seg dypt inn i fjellet for å slippe unna kulden. Og der levde de helt frem til i dag.

Men for ikke så lenge siden fikk alvedronningen og trollkongen et syn. Brage, guden for skaldkunst, kom til dem i søvne og sa at alvenes/trollenes storhetstid kunne gjenvinnes. Det de trengte å gjøre var å reise tilbake til stedet hvor alvene og trollene hadde levd sammen. Der skal de finne en mektig magisk stein som Loke har bundet i sin makt og som gir ham energien til skogen. De må bryte Lokes magi og få tilbake skogen sin.»

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen