Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Alt var mye bedre under krigen...
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Teknikerkroen, Nordnes, Bergen sentrum
Ønsket ant. delt:
30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
5.11.2010
Dato/tid for slutt:
6.11.2010
Varighet:
To kvelder
Påmeldingsfrist:
15.09.2010
Betalingsfrist:
15.09.2010
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Sunniva Wigert Halvorsen, Therese Galtung Eide, Cornelius Henriksen, Ingebjørg Holm Uhse, Karin Marlene Aspenes, Hannne Eik Pilskog
E-post:
paameldingkrigen@gmail.com
Hjemmeside:
http://altvarmyebedreunderkrigen.info
Org./For./Gruppe:
De forsvunnede pølsevevmakere
Kommentar:

01.09.2010 - Grunnet problemer med stedet laiven skal arrangeres, har arrangørene måttet avlyse denne gjennomføringen, og heller satt opp laiven på nytt 28.-29. januar 2011. Se egen oppføring i kalenderen

Hva slags laiv er dette?
Alt var mye bedre under krigen.. skal bli en stemningsfyllt og morsom kafè-laiv, satt i et litt loslitt men veldig gemütlicht okkupert Bergen, 1944. Laiven foregår over to kvelder, fredag 5. november og lørdag 6. november 2010.

Vi ønsker å skape en stemningsfull og morsom laiv, full av sprengningsgale kommunister, kjekke gutter og jenter på skauen, vakre og mystiske nattklubbsangerinner, trivelige tyskere på jakt etter pangermanske svirebrødre, blonde sekretøser og en og annen esoterisk bevisst ss-kultist. Plottene blir fulle av forsvunnede nasjonalskatter, heltegjerninger, rasjoneringskort og generelt pølsevev. Vi vil at spillerne skal gjøre mest mulig for å skape interessante og morsomme situasjoner, få ut plottdetaljer og skape spill. Vi vil at laiven skal ha et humoristisk tilsnitt, men uten at det tipper over i ren karikatur.

Hvem passer Alt var mye bedre under krigen.. for?
Deg om har en pasjon for tungtvann og tøys, wienervals og victoryrolls, flørt og fjas og kodede meldinger fra London.. og synes at ridestøvler er undervurdert til hverdags, og at binderser er et førsteklasses draktassesoire.. Du som var født for sent til å bli grenselos, og savner silkestrømper med søm. Du som er historienerd, og du som slett ikke har lyst til å pugge medlemmene i Shetlandsgjengen. Deg som vil bruke mye tid og penger på ett flott kostyme, og deg som vil være kreativ med enkle midler. På grunn av alkoholservering har vi 18-års aldersgrense, men ellers passer laiven for både erfarne og helt nye laivere.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen