Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Blåknutepunkt 6
Arr. type:
Laivrelatert aktivitet
Status
Ukjent
Alias:
The one that got away
"One-liner":
Fylke:
Trøndelag
Sted:
Jernbanefolkets Hus, Kjøpmannsgata, Byen
Ønsket ant. delt:
mange!
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
5.2.2005
Dato/tid for slutt:
6.2.2005
Varighet:
ettermiddag+kveld+natt...
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
25.01.2005
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Helge Lund Kolstad, Håkon Mosseby, Tonje Sommerli
E-post:
hakonmos@broadpark.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Blåknutepunkt 6 facts pr. i dag:
Tid & Sted: BKP avholdes 5. Februar i Jernbanefolkets Hus i Kjøpmannsgata.

Jernbanefolkets Hus koster litt å leie, men det var vårt beste alternativ etter at kommunen og diverse andre utleiere har kneppet igjen moralsmekken og gjort seg vanskelige. Prisene for BKP 6 er derfor:

Kun fest: 100,-
Bankett og fest: 300,-

Betales til Organisasjonen Landsbyens bankkonto (4223 06 20894) (merk tydelig med navn og at betalingen gjelder BKP6. Betal gjerne medlemskontingenten (100,-) også i samme slengen, men (for ordens skyld) separat fra BKP6.
Betalingsfrist - bank: 25. Januar. Etter dette tidspunktet betaler man i døra.

Auksjonen vil være begrenset slik at vi kun auksjonerer bort de skikkelig fine tingene, mens alskens kopper & kar, ymse annet ræl (men for all del: fint & nyttig) blir å få kjøpt på Loppemarked. Innlevering av gjenstander til auksjon eller loppis starter 3. Januar. Ta kontakt med meg pr. mail eller PM, eller mob.tlf. om du er blant de heldige som har nummeret mitt? Loppemarkedet åpner ca. 1500 (se pkt. 4) og er åpent helt til ca. én time før auksjonen. Ungkarsauksjon er enda ikke avgjort.

Vi prøver igjen med ettermiddagsprogram - dvs. kaffe- & te-drevet snakk om live-relaterte ting. Det kommer etterhvert til å bli lagt ut et konkret program med mer nøyaktige tidspunkter. Start ligger an til å bli ca. 1500, avrunding på denne biten ca. 1800. Av innhold kan & bør nevnes:
- Dragonbane: Brett Rodgers fra hovedgruppa som står bak dette store prosjektet kommer oppover for å presentere det største live-prosjektet i Europa noen sinne!
- Knutepunkt '05: Vi jobber med å få oppover en representant for KP '05 som kan fortelle litt om innholdet i årets Knutepunkt.
- PR-jippoer. Alle arrangørgrupper i byen oppfordres herved til å bidra med en presentasjon av sine kommende prosjekter. Form & innhold er helt opp til dere! Vi kommer tilbake med mer konkret invitasjon.

Arbeidstimelotteriet. Reglene er noe endret. Du vil nå få et lodd for hver femte arbeidstime. Ja, du får for den første (eneste?) arbeidstimen din, for den påbegynte 5., for den påbegynte 10. osv? Loddene vil bli (forsøkt) utdelt til folk på forhånd. Hvis du ikke kan være til stede, så vil vi sørge for at du får det som tilfaller deg ved at vi noterer dine numre.

Frivillige. Vi trenger en del folk til å hjelpe til med arrangementet. Helt konkret trenger vi følgende:
- Riggere som er med og klargjør lokalene til ettermiddagsprogrammet og til banketten. Inkluderer å servere ved banketten og å være med og handle inn varer for salg under festen.
- Kjøkkenhjelpere som er med og hjelper til med matlaging i forkant og som hjelper til med anretting/servering. Inkluderer å hjelpe til med innkjøp på forhånd.
- DJer/selgere. Framfor å ha totalt anarki med musikken så vil vi begrense tilgang til anlegget og ha et fast 'lag' med DJs som også skal stå for salg. NB: Noen er svartelistet fra denne jobben?
- Ryddere som er med og rydder lokalene etter bruk.
Alle som gjør en eller flere av disse jobbene har gratis adgang og kan nok også påregne å få en del (reste)mat. Meld dere til meg, Helge LK eller Tonje Sommerli!

Omtrentlige/foreløpige tidspunkter:
1500 - 1800: Formiddagsprogram (Dragonbane, KP '05 og PR)
1800 - 1900: Vorspiel-space
1900 - 2100: Bankett
2130 - 2230: Auksjon
2231: Arbeidstimelotteri
2233: weeeeeeeeeeeee?????.!!!!!!!!!!!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen