Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Fønix III - Kometen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Bergen
Ønsket ant. delt:
15-60
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
24.2.2007
Dato/tid for slutt:
24.2.2007
Varighet:
1800-0200
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Asle Eidsnes, Tim Ueland
E-post:
kometen07@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.foenix.laivbergen.org/
Org./For./Gruppe:
Phoenix Foundation
Kommentar:

Da kometen kom forandret alt seg. Den kom mot jorden på vår nattside og den teknologien som skulle redde oss, klarte bare å gjøre den store kometen til mage små. Disse regnet over jorde i tre hele netter. Den fjerde natten, da jeg såg at alle lysene på himmelen sto i ro, var det ikke mye igjen av den en gang så stolte verden som hadde ført mennesker til månen. En ny verden var skapt. Kometens verden. Da lyset kom den dagen som nå regnes som den første dagen i det første året av kometen, tenkte jeg at denne verden skulle bli min.

William Ravn.
Grunnlegger av Ravene.
Skrevet den første dag i lysets måne i det 14år av kometen.





Bergen 44 år etter kometen: Ravnene har kontroll over det som er igjen av bykjernen. Alle andre som har prøvd å leve her har enten blitt drept eller jaget bort. Men det er lenge siden nå. Det hadde ikke vært folk i Bergen utenom klanen på nesten 10 år. Men da den nye lederen tok over for 4år siden ble det en del forandret. I motsetning til sin far William Ravner var ikke Frede Ravn så fiendtlig overfor sine naboer. Han har fått i gang handel med både bønder, jegere og andre folk, som nå nyter godt av den stabiliteten en godt bevepnet styrke(som Ravnene er)har gitt Bergensregionen. Det har blitt en tradisjon at annen hver fullmåne samles de som kan, i en av de få bygningene som fortsatt står i Bergen, nemelig Føniks. Her kommer de for å handle, høre nyheter, gamble, eller bare for å gifte vekk datteren eller sønnen sin.

Meningen med ?Kometen? er at vi vil skape en kul stemningslaiv, som også skal fungere som en prolog til en større større laiv som vi skal arrangere senere i år.

Rollene bør helst ikkje være så alt for innviklet, og plottene vil heller ikke være av de største og mest dramatiske. Ingen av oss har noen gang arrangert laiv før, så bær med oss?

Vi tar imot rolleforslag med stor entusiasme, men kommer også til å skrive roller til de som ønsker det.

Vi ønsker at spillerne selv tar med det de selv vil drikke og eventuelt noe og drikke det av (det du drikker av bør da helst være noe som passer inn i settingen) men vi kommer også til å kjøpe inn noe ekstra drikke i form av øl, vin og brus.

Prisen på laiven setter vi til 150,- kr. og de pengene vi ikke bruker vil da bli overført til neste laiv.

Mvh. Asle Eidsnes og Tim Ueland.


[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen