Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Backstage Fever
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Hordaland
Sted:
Bergen
Ønsket ant. delt:
Så mange vil, egentlig
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
2.10.2004
Dato/tid for slutt:
2.10.2004
Varighet:
8 timer
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Torstein Utne
E-post:
torstein@kreativmediabruk.org
Hjemmeside:
http://www.kreativmediabruk.org
Org./For./Gruppe:
KMB
Kommentar:

Året er 197X, og stedet er Grammy-utdelingen i USA. Utdelingen av priser er akkurat overstått, til noens glede og andres skuffelse. Celebriteter og andre inviterte trekker seg tilbake Backstage for å fortsette festen for seg selv.

Dette er bakgrunnen for laiven, som vil strekke seg over ca. 8 timer en kveld. Laiven vil være sterkt inspirert av Dogma '99-manifestet (Mer om dette kan du lese her). Spillet vil foregå i det som er et bakrom til festivalens lokaler, hvor VIPene samles for å kunne feste i fred. Deltakerne vil kun få utdelt navn og hva slags type celebritet de er (Eller få lov til å finne på dette selv, om de vil ), resten skal improviseres.

På festen blir det selvsagt høy sigarføring, Disco, Glamrock og alt en forbinder med 1970-tallet

Laiven kommer selvsagt til å koste litt, men jeg vil forsøke å holde det så lavt som mulig. I tillegg må en selvsagt regne med å ta med det en vil ha av drikke og snacks. Et påmeldingsskjema vil bli satt opp på nett

-------------------------------------

Rollene skal dere som dere vet lage selv, og noen har spurt meg om hvordan man skal gjøre det. Etter en del fundering har jeg kommet frem til følgende:

Jeg vil at dere skriver deres egen rolle så enkelt som overhodet mulig. Ideellt sett skal den kun inneholde tre-frie setninger som oppsummerer hvem du er. I tillegg kan du godt gi rollen din litt mer personlighet ved å tilføye ting som du er flink til, og ting som du er dårlig til.

Denne rollen vil jeg helst ha på mail, ikke for godkjenning, men fordi jeg gjerne vil se hva folk skal spille, og eventuelt kunne gi litt veiledning. I tillegg vil jeg at du skriver ned en ting, en hemmelighet som kan ødelegge eller endre livet for rollen din. Denne tingen vil jeg ikke se, siden jeg gjerne vil være med å spille selv også. Denne skriver du ned på en lapp, sammen med rollenavnet ditt, og tar med på laiven. Ved laivstart kommer alle disse til å legges i en hatt, og alle trekker hver sin.

Og vips, vi har relasjoner. Jeg er sikker på at mange mer seriøse, laivarrangementer er laget over samme lest

-----------------------------------------

Eksempel på rolle:

Navn: Gurney "Shotgun" McDermott
Yrke: Frontfigur i punkrockbandet Swearing Swines
Alder: 27

Karaktertrekk: Liker å drekke og bruke dop. Kan ikke synge. Ble oppdaget av talentspeider midt under et barslagsmål.

Flink til: Pule, drekke, spy og slåss
Dårlig til: Synge, spille, generell folkeskikk samt dårlig klessmak

Hemmelighet: Spiller også i farens danseband under navnet Pointdexter Williams, og underholder på en rekke seniorsentre rundt om i distriktet med gamle slagere

--------------------------------------------

Send inn til torstein@kreativmediabruk.org så fort som mulig.

Hvis du står fast med hva du har lyst til å spille, må du selvfølgelig ta kontakt!

Forslag til hva man kan spille:

Rockestjerne, discosanger, punkbandmedlem, countryartist, folkevisemusiker, roadie, groupie, talentspeider, manager, doplanger, plateselskapeier, programleder, prisutdeler, filmskuespiller, såpeoperastjerne, etc. Finn på selv.

Forslag til hvordan man kan spille:

Suksessrik, has-been, narkovrak, alkoholiker, promiskuøs, tilkneppet, religiøs, åpen, lukket, sterk, svak, vennlig, hatsk, på vannvogna, iderik, utbrent, kreativ, plagiatør, etc. Finn på selv

Forslag til hemmelighet:

En hvilken som helst greie som vil endre anseelsen eller livet eller karrieren til rollen, som f. eks. Et hemmelig ekteskap, skjult homoseksualitet, at vedkommende er skikkelig "fake" og ikke lever etter den livsstilen han eller hun predikerer, at materialet i låtene er stjålet fra en annen artist eller låtskriver, at vedkommende er agent for Sovjetunionen eller en annen makt, at vedkommende har vært involvert i forbrytelser (knyttet til musikkverdenen), osv. Finn på selv.

Hvis det er noe du lurer på, noe du vil vite, eller har du rett og slett bare lyst til å snakke med noen om noe? Ta kontakt på torstein@kreativmediabruk.org eller ring meg på tlf 90 63 08 70.

Og, jo flere vi er, desto gladere blir vi! Ta gjerne med venner og kjente, for folk som er nysjerrige på laiv så burde dette være midt i blinken.

Torstein
Discogeneral

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen