Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Klassefesten - Trondheim
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Klassefesten - en laiv om å være tenåring. Om å passe inn. Om å kjenne sin rolle i hierarkiet.
Fylke:
Trøndelag
Sted:
Trondheim
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
27.10.2012
Dato/tid for slutt:
27.10.2012
Varighet:
14:00-20:30
Påmeldingsfrist:
27.10.2012
Betalingsfrist:
27.10.2012
Aldersgrense:
Arrangører:
Katrine Ø. Svela, Karete J. Meland, Tyra Larsdatter Grasmo, Trine Lise Lindahl, Frida Sofie Jansen
E-post:
Hjemmeside:
http://www.trondheimlaivfabrikk.no/laiv/klassefesten/
Org./For./Gruppe:
Laivfabrikken Trondheim
Kommentar:

"Jeg gleder meg så syyykt til festen på lørdag! Synes det er så sinnsykt fett at det er JEG som har den aller første skikkelige alenefesten."

*******

Rollene går i 10. klasse, og alle vet hvem de er og hvilken posisjon de har, og fremfor alt; hvem de vil være og hva de streber etter. Klassefesten er et hverdagsdrama fra 2012 og vi kommer til å spille tenåringer av i dag, men ta gjerne med deg angsten, gledene og hormonene fra da du selv var 15, enten det er 5, 15 eller 25 år siden.

Dette er den første ordentlige klassefesten, den viktige festen der alle kommer og alt kan skje ? bare klassehierarkiet tillater det. Vi bruker en kortstokk til å indikere ungdomsskolens uuttalte, men tydelige popularitetsrangering. De kule spar-gutta er én gjeng, de populære hjerter-jentene en annen med hjerterdronning som sitt overhode. Kløverne er de alternative som er engasjert i politikk, musikk og miljøvern, mens rutene er outsiderene som ingen liker som som ikke liker noen, men som henger sammen fordi de ikke har noen andre. Kortene kan byttes underveis dersom de ulike lederne synes det er på sin plass at noen stiger eller synker i gradene.

*******

Praktisk:
Laiven koster 100 kr. Det blir også mulig å betale kontant i døren og få rolle på stedet. Vi oppfordrer til å ta med egne kostymer, men det vil være mulig å låne kostymer. Har du kostyme du selv ikke skal bruke, håper vi du tar det med, så andre kan få gleden av å låne!
Når dere kommer på lørdagen kommer vi først til å gjøre en forberedende workshop der dere blir kjent med deres egen rolle, klassemiljøet og hvordan vi spiller. Spillet er tilpasset folk som aldri har vært på laiv før.

For mer utfyllende informasjon og PÅMELDING, se hjemmesidene til Laivfabrikken Trondheim: http://www.trondheimlaivfabrikk.no/laiv/klassefesten/

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen