Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Problemer i Paradis
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Den Store Konspirasjonslaiven
"One-liner":
Fylke:
(se Sted)
Sted:
Nær Stavanger
Ønsket ant. delt:
35
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
30.4.2004
Dato/tid for slutt:
2.5.2004
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
20.03.2004
Betalingsfrist:
25.03.2004
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Trygve Åbotnes, Jon Nossum, Jo Grunde Gudbrands, Berit Ellingsen
E-post:
billigproduksjoner@yahoo.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
BilliG Produksjoner
Kommentar:

Billig Produksjoner presenterer Problemer i Paradis:
-----------------------------------------------------
Vito Cappeliano har blitt drept av ukjente gjerningsmenn...

Nyheten har forskrekket både Cappeliano-familien og dens samarbeidsparter: Losjen. Overmester Henriette Skagen har kalt til kriseråd. Alle Mestere innenfor Losjen og viktige medlemmer innenfor Cappeliano-familien er nå på vei til en hemmelig møteplass, for å finne ut av denne grusomme gjerningen som har blitt påført Cappeliano-familien.

Overmester Skagen har også tvunget Familien til å finne en løsning i en annen sak som Mafiaen sliter med: Nestkommanderende Mario Cappeliano døde for 2 dager siden av alderdom, og etter Vito's død, har Paulina Cappeliano tatt over i Mario's plass som Nestkommenderende (NK). Ingen vet hvor dette kvinnemennesket kommer ifra, men det ryktes at hun er et barn Vito Cappeliano fikk utenfor ekteskap. Aldri har en kvinnelig Nestkommanderende eksistert i Familien.
-----------------------------------------------------

Losjen og Mafiaen styrer Norge sammen i en symbiose/samarbeid som har vart siden 1933. Losjen kontrollerer diverse politikere, vikitge offiserer og politimestere, mens Familien holder på med utpressing, smugling, osv.

Sånn at folk også forstår hva arrangørene mener med Losjen: Dette er Losjen. Organisasjonen som bruker de andre losjene (Frimurerlosjen, Golden Dawn, osv) som "puppets" for de konspirasjonsteoretikere som finnes der ute.

Laiven i seg selv er murder mystery, og folk må bruke sine telefon-kontakter for å få tak i informasjon fra sine "underlings" som er ute i felten og leter etter morderen(e) og henter beviser fra Cappeliano-villaen nær Oslo.

Dette blir en veldig intens helge-laiv, som bringer spillerne spenning, mystikk og paranoia fra en annen verden. Ta konspirasjonen fra X-files, og tvinn det inn med god gammeldags Gudfaren-stil.

Mordet har nettopp hendt, og folk møter opp på laivstedet dagen etter mordet har hendt.

Sted: Furre (www.furre.net et stykke med båt fra Stavanger)

Pris: 350kr (OBS! Dette er prisen som blir hvis Billig Produksjoner ikke får støtte av Frifond. Forminsking av beløp vil tas med hver enkelt påmedlte.)

Påmelding og generelle spørsmål kan gjøres på billigproduksjoner@yahoo.no.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen