Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Ein armbrøst i mørkret
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
Ondt Blod 2
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
"Den brukne armrbøst" (Raudlistova), Os Kommune sør for Bergen
Ønsket ant. delt:
30-50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
26.7.2001
Dato/tid for slutt:
29.7.2001
Varighet:
3-4 dagar
Påmeldingsfrist:
30.06.2001
Betalingsfrist:
30.06.2001
Aldersgrense:
15 år
Arrangører:
Bjørn Terje Bøe, Tarjei Lyssand
E-post:
ragabash@online.no
Hjemmeside:
http://ork.laiv.org/laiv/armbrst/
Org./For./Gruppe:
ORK
Kommentar:

Melding fra arrangørene 15/7-2001

Ein armbrøst i mørkret er *avlyst*

Grunn: For få betalinger, arrangørene kan ikke gjennomføre laiven av økonomiske årsaker.

Følg med for ny dato til høsten!


"Den førre Midsumarmarknaden i Friskogane endte med mord, revolusjon og krig....

Og med kongar, vertshuseigarar, diplomatar, hekser, dvergar, skodespelarar, alkymistar, halvtroll, geiter, storbønder, hobgoblinar, store mengder heimebrygg og snikkarbuo hoppfallera over alt så må det jo bli like bra i år...!"

"Ein armbrøst i mørkret" er den frittståande oppfølgaren til "Ondt Blod", ORK's sumarlaiv i 1999.
Settinga er som sist landsbyen Vesle Skauby i dei djupe Friskogane, og handlinga tar opp tråden frå hendingane to år tildligare.

Likevel er det på inga måte nøydvendig å ha vore med på "Ondt Blod"! Merk at ikkje ein gong alle som var med på "Ondt Blod" vil spele dei gamle rollane sine. Handlinga er unikt i seg sjølv, og står like laust som på "Ondt Blod". Meir om handlinga nedanfor.

Det er kanskje best å vere kjend med konsepta laiv og fantasy først, men bortsett frå det er det ikkje viktig med mykje laiverfaring. Merk at dette er eit SATIRISK fantasy laiv, men ikkje eit useriøst laiv!

Merk óg at Os IKKJE er Oslo, og at det ligg tre mil sør for Bergen (med gode bussmoglegheiter, og også flybuss!). Det er lett både å kome og å finne fram.

BAKGRUNN: "Ein Armbrøst i mørkret" er eit satirisk fantasylaiv sett til ei fiktiv verd. Spelet legg opp til både humor og spenning, med hovudvekt rundt forhandlingar om fred mellom tre kongedøme, samt det som skjer rundt. Som med "Ondt Blod" og "Ante Meridiem" vert det mykje diplomati og plotting, og vi legg svært stor vekt på at kvar spelar kjem til å vere hovudpersonen i SIN versjon av "Ein armbrøst i mørkret".

I motsetnad til "Ondt Blod" er det denne gongen lov til å spele dvergar, troll og hobgoblinar, men "muligheten er offer for omstendighetene", som det heiter seg, med andre ord, kun dersom det passar seg. Alt skal passe inn, ikkje sant?

Vi har mykje informasjon å tilby spelarane (meisteparten ligg tilgjengeleg på websidne våre, http://ork.laiv.org ), og ynskjer gjerne dialogar på førehand om karakterane dykkar. Ver ikkje redd for å kontakte oss med spørsmål! We KNOW what we're doing...

PRAKTISK: For de som var med i '99: Vi vil vere MYKJE strengare på påmelding/innbetaling/reglar generelt.

For de som ikkje var med: Slapp av, reglane me refererer til er ikkje spelereglar, men oppførsle og føresetnader slik som kostyme og vapen.

Meld deg på! Online påmelding tilgjengeleg på http://ork.laiv.org !

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen