Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skygger I Mørket 2 - Oppgjørets Time
Arr. type:
Laiv
Status
Ukjent
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Verningen, Larvik
Ønsket ant. delt:
80-100
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
2.9.2005
Dato/tid for slutt:
4.9.2005
Varighet:
Helg
Påmeldingsfrist:
02.08.2005
Betalingsfrist:
20.08.2005
Aldersgrense:
16+ (under 18 må ha med tilatelse fra foresatte)
Arrangører:
Erlend Kobro, Kristoffer Haugvik, Stian monsen, Mathias Haugvik, Alexander Jevard
E-post:
Skygger05@hotmail.com
Hjemmeside:
http://home.no.net/monspark/skygger/
Org./For./Gruppe:
Ra Fantasy
Kommentar:

Skygger i Mørket 2, Oppgjørets Time

Det er en og en halv mannsalder siden de dystre skyggene herjet rundt Skuggedalskogen. I denne perioden har store forandringer preget dem som bor der. Der det tidligere bodde både alver og dverger, er det kun mennesker. Store korstog fra lysets tro, eliminerte alle skapninger og bannlyste all vantro. I Skuggedalen regjerer det nå kun èn kirke, nemlig det sanne lysets tro. Den gamle byen Krugant har gjennomgått en total forandring. Den gamle borgemesteren og styret hans ble byttet ut med en ny folkevalgt borgemester. Kirken har tatt del i opprustingen og er nå en del av bystyret.

En ny landsby har oppstått like i nærheten av Krugant, som er bygget over de forlatte kvitekrist ruinene og den sagnomsuste kirken. Denne lille landsbyen ved navn Aur, ledes av adelsmannen Ferdinand Sjøgull. Ferdinand er en adelsmann av prinsipper, og styrer den lille byen under en streng hånd. Noen kaller han en tyrann på grunn av hans sans for makt og enevelde. Hans tjenere, ?ravnene? er fryktede mennesker som verken skyr døden eller våpen. Disse er også de eneste som tilber andre guder en den ene. Ferdinand, som er en adelsmann av kongens hoff ligger under kirken, og ravnenes religionsfrihet har i det siste gjort at Ferdinand og Kirken i Krugant har hatt ett spent forhold. Men Ferdinand er redd for at ravnene skal miste noe av sin autoritet vis han frarøver dem religionene deres.

Disse to byene har dannet handelsavtaler. Byene er avhengige av hverandre for å kunne overleve så langt fra nærmeste storby, og de produserer hver sine råvarer. Det er disse forbindelsene som gjør at den skjøre fredsavtalen mellom disse landsbyene foreløpig holder stand.


Dette er den andre Skygger i mørket laiven som blir arrangert. Vi satser denne gangen på ett videre aspekt av spillere og roller og håper derfor på stor oppslutning fra spillere utenfor Larviks distriktet. Selv om denne laiven er nr 2 i en rekke laiver trenger man overhodet ikke å ha deltatt på nr1 for å delta på denne. Vi kommer til å legge ut videre informasjon på hjemmesidene.


Håper dette virker interesant for alle dere krem laivere der ute, vi vet dere er der! så sjekk internett sida og meld dere på.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen