Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
MetaCorp Xmas Party - 1987
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Julelaiven Stavanger 2017
"One-liner":
Fylke:
Rogaland
Sted:
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
2.12.2017
Dato/tid for slutt:
2.12.2017
Varighet:
6-8 timer
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Tim Esborn
E-post:
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

MetaCorp Xmas Party - 1987
Når: Lørdag 2. Desember 2017
Aldersgrense: 18år
Elevator Pitch: Året er 1987 og det internasjonale firmaet MetaCorp skal ha julefest i Takanomi Plaza, hovedkontoret i LA. Alle som jobber i MetaCorp ønsker å komme på festen men bare noen få blir invitert hvert år. Her ingås det avtaler under bordet, folk blir forfremmet og maten skal være fantastisk. Noen har vært med før mens andre er der for første gang. I tilleg går det historier om at festen er den beste i LA. Så ta på deg 80s outfit og sett hjernen i 80s film gir og gjør deg klar for julebord:D Laiven vil la seg inspirere av filmer som Gremlins 2, Ghostbusters, Robocop, Die Hard, Thriller og andre 80 talls klassikere. Forvent jul, spenning, eventyr, litt skrekk og en god dose morro:)

Etter laiven er ferdig vil det bli afterlaiv. Usikkert om vi spiser i spill ennå. Kommer ann på hva Tim finner ut med tanke på en del plott ting.

Viktig: Alle rollene på laiven vil bli basert på at man spiller det «omvendte» av seg selv. Dette må du selv definere i påmeldingen så dette kan man begynne å tenke på allerede nå hvis man vet man vil med.(Ikke send noe til meg. TENK på det og send det inn på påmeldingen. Men spør meg gjerne om ting hvis det er noe du lurer på:) -Tim)

Påmelding og mer info kommer.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen