Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Giovanni Villanovas store ball
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Hexcon-laiven 2004
"One-liner":
Fylke:
Sør-Trøndelag
Sted:
Rosenborg skole, Trondheim
Ønsket ant. delt:
40-55
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
13.11.2004
Dato/tid for slutt:
14.11.2004
Varighet:
Ca 5+ timer
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Ingen (advarsel: Kun voksne roller finnes til laiven)
Arrangører:
Torgrim Husvik, Jørn N. Slemdal
E-post:
caliban_sabbat@hotmail.com
Hjemmeside:
http://www.hexcon.no/laiv.html
Org./For./Gruppe:
Tilknyttet Hexcon 2004
Kommentar:

Bakgrunn
Det er det store årlige ballet hos Vodacces skumleste handelsfyrste, Giovanni Villanova. Gjester med ekte, falske eller stjålne invitasjoner flokker seg til stedet for å handle, kjøpslå, gi, ta, flørte, slåss eller bare herje vilt. Et bredt utvalg av hemmelige forbund har sendt representanter dit for å oppnå forskjellige mål, de fleste av disse går i varierende grad på tvers av hverandre... Og midt i det hele, kveldens vert, av mange oppfattet som Theahs ondeste mann...

Når en av Vodacces syv mektige handelsprinser holder ball, er det mange som vil sette sjela i pant for å være der. Fyrst Villanova selv har ikke avholdt en lignende festivitet siden den lite omdiskuterte ulykken som blindet ham på det ene øyet, og det funderes på hvordan det vil bli å se ham uten verken hans bermte kurtisane Juliette eller hans kone Valentina i det offentlige liv. Bortsett fra Fyrsten selv, er det forventet et bredt oppbud av mer eller mindre kjente mennesker, men også en god del sosiale klatrere som øyner muligheten for gode forbindelser til en av verdens mektigste menn. Se og bli sett er og blir en viktig strategi i Theahs nådeløse selskapsliv.

Praktisk
Her er sjansen til å gni skuldre med de vakre og de rike, i den dødelige sommerfugldansen som er Vodacces sosietetsliv. Vi har mange forskjellige roller med mange slags motivasjoner, alle har en eller annen agenda som kan komme til kokepunktet i løpet av laiven. Ballet starter etter en kort briefing av deltakerne lørdag kveld klokken 22.00, og varer utover natten. Det vil bli servert lett fingermat (kanapeer/snitter eller lignende) og alkoholfri drikke til gjestene. På briefingen vil det også bli gjort rede for reglene på laiven, som baserer seg på AEGs laivregler (finnes i originalutgave i boka The Rapier's Edge). Disse reglene vil etter hvert være å finne i kortutgave på disse nettsidene.

Vi vil gjerne ha 40+ deltakere, med kapasitet på oppimot 55. Vi oppfordrer alle som kan om å ta med seg kostymer og rekvisitter som kan passe i settingen. Spørsmål om kostymer, setting, roller eller annet kan sendes til arrangørene på caliban_sabbat@hotmail.com. Vi vil også forhåpentligvis kunne låne ut noen kostymer og rekvisitter til spillere, mot underskrift på at man tar ansvar for det man låner. Vi vil gjerne ha kontakt med laivere og andre som er villige til å låne ut kostymer og rekvisitta som lateksvåpen til denne laiven.

Tidspunkt
Laiven går i pulje 5, fra klokka 22 lørdag 13.november og utover natta til søndags morgen.

Priser og påmelding
Du melder seg på laiven ved å melde deg på Hexcon, og føre opp at du vil delta på laiven enten på giroen eller på påmeldinga på disse nettsidene. Påmeldinga blir klar i løpet av uke 37. Laiven koster ingenting ekstra for de som betaler for hele Hexcon. De som kjøper dagsbillett betaler kr 50 i tillegg.

Det er også mulig å komme i døra for å delta hvis det fremdeles er ledige plasser, men det er absolutt å foretrekke at man melder seg på laiven på forhånd, så man kan få rolle på forhånd og forberede seg kostymemessig og rollemessig. Det er høyst å foretrekke at folk kan motta rolle på epost, vi har i utgangspunktet ikke budsjettert med noen postutsendelse.


Vi anbefaler folk å ta en titt på vår hjemmeside, hvor mer utfyllende informasjon om settingen, spillet 7th Sea og Hexcon er å finne. Deltagere oppfordres til å ta en titt på resten av Hexcon, siden dagsbillett på Hexcon er minimumskrav for deltagelse på laiven uansett.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen