Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Vargh 7 - Skumringen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Skygger. Sannheter. Hemmeligheter. Mysterier. Hva vil de nye tider bringe? Fantasylaiv, spiller på gamle ting i universet, men ingen hinder
Fylke:
Vestfold
Sted:
Trettenes, Larvik
Ønsket ant. delt:
80+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
6.7.2017
Dato/tid for slutt:
9.7.2017
Varighet:
4 dager
Påmeldingsfrist:
01.04.2017
Betalingsfrist:
01.05.2017
Aldersgrense:
16+ med foresattes underskrift
Arrangører:
Thomas Flaaten Fredriksen, Hans Olav Ekornrød, Hulda Elira Thorkelsdottir
E-post:
post@varghlaiv.no
Hjemmeside:
http://varghlaiv.no
Org./For./Gruppe:
Vargh
Kommentar:

Tre år etter begivenhetene av 370, er det på nytt uroligheter i Vargh Amt. Befolkningen har brukt tiden etter Skelics fall godt, og nennsomt bygget et bedre og mer harmonisk samfunn under den nye samfunnsorden. Man har lykkes i å legge både religiøse og verdslige uoverensstemmelser til side for det felles beste, og alle mørke krefter har blitt drevet på retrett bak vel bevoktede grenser.

Fra Ismarken i syd til Søsterfjellene lengst nord, har adel og soldater, handelsfolk og prester, bønder og landsbyfolk, løftet i flokk for å sikre Amtets fremtid. Men nå truer nye mørke skyer i horisonten. Mens godtfolk fra nær og fjern samles for å feire Galparos i hjertet av landet, sprer en mystisk og altødeleggende sykdom seg i de eldgamle skogene som omgir hovedstaden. Utlendinger med lite fordelaktige oppsyn, fra alle himmelretninger, er igjen observert i traktene. Det går rykter om varulver ute av prestenes kontroll og en mestertyv som plager styresmaktene.Og som om ikke det var nok, hviskes det om at Shades gamle tjenere også har begynt å røre på seg igjen.

Vil mørket på ny senke seg over Vargh Amt?

Påmelding på varghlaiv.no

Vargh er et alkoholfritt arrangement og det er ingen dyr tillatt.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen