Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Vertshuset Grøden
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
I det vesle landet Starvald, noen mil fra grensa til Vilkafjord, ligger vertshuset Visdommens Grøde. Ett av mange langs karavaneveien.
Fylke:
Oslo
Sted:
Blåhaug
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
1.8.2012
Dato/tid for slutt:
5.8.2012
Varighet:
4 dager
Påmeldingsfrist:
23.07.2012
Betalingsfrist:
23.07.2012
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Benedikte Berg, Asbjørn Rydland
E-post:
vertshusetgroden@gmail.com
Hjemmeside:
http://veiskillewiki.laiv.org/Vertshuset_Grøden
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Grøden, som stamgjestene kaller det, er eid av en Berlocsk handelsfamilie, og selv om man sjelden ser lyssky forhandlinger eller kjente lovbrytere der, er det ingen hemmelighet at mange av gjestene er av den røffere sorten. Her er leiesoldater, dusørjegere og karavanevakter vanlige syn, og de mindre verdensvante reisende som tar turen innom forlater som regel vertshuset en og annen erfaring rikere. For noen av dem holder det med det ene besøket.

----

Fra onsdag 1. til lørdag 4. august 2012 åpner Vertshuset Grøden dørene for første gang. Det blir en vertshuslaiv av godt gammelt Veiskillemerke, der sammensetning av roller og stadig utskifting av gjester er de viktigste framdriftselementene i laiven.

Vi vil ha kompromissløst kulturspill, konflikter, fargerike og høylytte gjester, spennende menneskeskjebner, fyll og bråk, slåsskamp, rivalisering, sang og fest.

Du får en spennende tumleplass å spille rollen din i, der vi gjør vårt beste for å sette deg og dine opp mot de rollene og grupperingene som best speiler eller utfordrer din egen. Din jobb er å gi liv til vertshuset. Vår jobb er å kombinere innspillene og rollene du og de andre spillerne kommer med på best mulig måte.

Påmeldingsskjema finner du her: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhFeWlDRGo4R3ljWVM3dGh3RDJVY3c6MQ#gid=0

Deltageravgift er 100,- pr kveld og betales inn til konto nr 1607.19.54572

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen