Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Norges Dæmring (2. oppsetning)
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Unionslaiven
"One-liner":
Fylke:
Buskerud
Sted:
Maristuen ( Norefjell/Krøderen)
Ønsket ant. delt:
35
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
16.6.2012
Dato/tid for slutt:
23.6.2012
Varighet:
7 dager
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
01.03.2012
Aldersgrense:
18 (16 m/ foreldres samtykke)
Arrangører:
Angelica Voje, Anne Marie Stamnestrø
E-post:
http://www.wix.com/sverigeunionen/unionslaiven#!contact
Hjemmeside:
http://unionslaiven.blogspot.com/
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Norges Dæmring, 2. oppsetning

Denne laiven ble første gang spilt i 2006. Vi har forandret på enkelte elementer (stort sett ting som har å gjøre med plott, roller og bakgrunner), for å forbedre etter erfaringer vi gjorde sist. Men essensen er den samme, selv om det selvfølgelig blir en helt annen laiv ? det er jo spillerne som gjør laiven! Både nye og gamle spillere er hjertelig velkomne. Var man med sist, er det lov å ønske seg å spille samme rolle igjen, men man må være obs på at det slett ikke blir den samme laiven.
Det er noe av moroa. Det er ingen ulempe å ikke ha vært med på forrige oppsetning.

----------------------------------
En laiv om nasjonalfølelse og følelser, nasjonalromantikk og romantikk, generasjonsskiller og klasseskiller. Og mye mer!

Norge, mai 1829.

Norge er i union med Sverige, men det er ikke så mange år siden man sloss for å bli fri fra unionen med Danmark. Noen er svært fornøyd med svensk styre, andre vil ha norsk selvstendighet, mens noen lengter tilbake til slik det var før, under Danmark.

Stortingsmannen og unionisten Hr. Middelfart fyller år, og familie og venner fra Christiania, Sverige og Danmark samles på hans landsted for å feire anledningen. I løpet av oppholdet er det 17. mai, som kong Karl Johan har forbudt feiringen av. Blant både herskap og tjenerskap råder forskjellige meninger, og alle har sine egne liv og agendaer.

Det politiske bakteppet vil prege alle på laiven, men vi har også et sterkt fokus på relasjoner og personlige intriger. Alle rollene har gode venner og/eller familie på laiven, så det vil råde en til dels familiær atmosfære der mange kjenner hverandre godt. Det vil bli en del familiespill, i tillegg til at det finnes ?klikker? og vennegjenger både blant unge og voksne (roller som går på skole/universitet sammen, arbeider sammen, er i foreninger sammen, osv.).

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen